onsdag den 15. juni 2011

Farvel og tak

Okay, jeg har tænkt rigtig meget over en masse ting på det sidste (det har været ret svært at formulere mig selv, da jeg ikke helt har vidst hvor jeg skulle starte og sådan, så jeg håber I forstår);
Nu har jeg blogget i to år, og da jeg startede var jeg vild med det, og har for den sags skyld været det lige siden. Men, men, men, nu kan jeg mærke at jeg ikke brænder ligeså meget for det, som jeg gjorde på det tidspunkt.
Til juni starter jeg hos firmaet GrenaaBuchard som praktikant i tre mdr. Dvs. at jeg jeg kommer til at lægge meget af min tid, mit overskud og min passion dér.
Det jeg vil sige, er at jeg har besluttet mig for, over lang tids spekulation, at lukke min blog. Jeg synes at man skal 110% ind for de projekter man har kørende, og have passion og overskud til det man laver, og det kan jeg ikke mærke med min blog mere. Det er er jeg ked af, men jeg har besluttet at det er det bedste for mig.
Som I nok ved, så startede jeg for noget tid siden en anden, mere personlig blog, som hedder www.cheeseisoverrated.tumblr.com, og den har jeg tænkt mig at blogge fra frem over, da jeg går nye tider i møde hvor jeg starter på en frisk. Jeg håber at I vil blive ved med at følge mig der, for det ville betyde meget for mig.
Jeg er rigtig glad for alle jer der er kommet med konstruktive og positive svar på indlæg hen over tiden, og jeg ville ikke have blevet ved hvis det ikke var for jer! Alle de ting der er sket i forbindelse med min blog, har været så fede, og det har givet mig så meget!
I aften kl. 22 vil www.noihsaf-fashion.blogspot.com ikke længere findes.
Hav det dejligt ude i cyber-land og husk at blive ved med at læse blogs! Og undskyld at jeg nævner det i sidste øjeblik, men har haft ret svært ved at tage beslutningen.

1 kommentar:

  1. hvis du er en mode elsker og ønsker at købe nye trend af klude, så du skal besøge denne hjemmeside:Adrian Hammond for godt og moderigtigt
    klude.
    Adrian Hammond

    SvarSlet